Antikt motiv, P.J. Redoute, rosor 1700-tal


För prisuppgift, kontakta info@classic-artwork.com


Vacker ros från världens bästa blomstermålare.
Om du vill veta mer om detta verk och få prisinformation om det så är du välkommen att kontakta oss.

Fin bild efter en antik förlaga. Tryckt på papper som är 200 gram tjockt. Den är i perfekt skick. Nytryck. Utmärkt skärpa på bilden. Fina färger. Givetvis säljs den utan logga på.

Observera att detta inte är en exakt reproduktion av originalet då original oftast är grå-bruna i färgerna, ålder har i regel tagit bort färglystern.

Om bilden ska ha en specifik storlek, kontakta oss på info@classic-artwork.com så kan vi nog ordna det mot en mindre kostnad. Priset inkluderar emballage & frakt inom Sverige. Se våra andra annonser, när du köper flera varor vid ett tillfälle så går fraktkostnaden ner eftersom vi samfraktar.

Bilden levereras i stadigt brevpaket, inplastad och tillsammans med hårt papp. Jag ansvarar inte för Postens slarv, om du vill ha säkrare frakt så rekommenderar jag spårbar frakt för en högre kostnad.

Om du vill använda Klarna eller kort för betalning så går det att köpa bilden i min shop på Tradera, kontakta mig så lägger jag upp den där. Kostnaden blir då högre i och med curtaget.

We welcome international buyers. The shipping fee will be a bit higher. 
Contact us and we will arrange the shipment for you.


Tel: 0736800290